Lehet, hogy mégsem Ben Affleck rendezi a The Batman-t

0 403

Aki az átlagnál kicsit is mélyebben beleásta magát a filmvilágba, valószínűleg jól tudja, hogy Ben Affleck színészi képességei eléggé véges határértékek között mozognak. Ugyanakkor az is tényszerű információ, hogy Géza kiválóan tud filmet rendezni, sőt, saját dirigálásában még alakításai minősége is megugrik.

Épp ezért örülhettünk annak, hogy ő készíti el a DC Comics filmuniverzumának első önálló Batman-filmjét. Az öröm eddig tartott, ugyanis most elképzelhetővé vált, hogy Affleck mégsem csinálja meg a filmet. A The Guardian-nek ugyanis azt nyilatkozta a színész-rendező, hogy direktori pozíciója egyelőre nincs lefixálva, és nem is lesz, hogyha nem kap kézhez minőségi forgatókönyvet. Márpedig egyelőre nincs szkript, Affleck pedig félreérthetetlenül kijelentette, hogy a The Batman csak akkor fog az ő irányítása alatt elkészülni, ha a történet nagyszerű.

Örülne már a nagyérdemű egy igazán ütős megmozdulásnak a DC-univerzumán belül, hiszen a Batman Superman ellen csak egy nagyon szűk réteg elismerését váltotta ki, a többség utálta.

Forrás Movie Tank