Lehet, hogy semmi nem lesz az új Csillagkapu-mozifilmből

0 286

Az Empire magazin Dean Devlin forgatókönyvíróval A titkok könyvtára sorozat kapcsán készített ugyan interjút, de röviden kitértek a Csillagkapu reboot-ra is és sajnos nem a legjobb hírek érkeztek.

Pár hónapig nagyon jól nézett ki a dolog, de most már nem. Rengeteg dolog van, amin párhuzamosan dolgozunk – volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy az összes fegyvert egyszerre tudom sütni, de aztán minden összeomlott. Pont ez az egyik dolog, amiért szeretek függetlenül dolgozni. Szerintem ha jól csináljuk meg a Csillagkaput, a rajongók szeretni fogják, és valami igazán jó dolgot tettünk le az asztalra. De ha elcsesszük, akkor el fogják utasítani. El is kell nekik. Én sem szeretném úgy megcsinálni, hogy azt gondolom közben, hogy elcsesszük. És ez csak az egyik dolog, ami visszatart minket.

A másik valószínűleg A függetlenség napja vagy éppen a Szellemirtók-film buktája, ami minden stúdió számára eléggé jelzésértékű lehetett azzal kapcsolatban, hogy mikor van értelme hozzányúlni egy “klasszikushoz”.

Forrás Filmtrailer