Leia hercegnő is látható lesz a Star Wars 9-ben

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS, (aka STAR WARS: EPISODE VII - THE FORCE AWAKENS), from left: Carrie Fisher, as Leia, Harrison Ford, as Han Solo, 2015. ©Walt Disney Studios Motion Pictures/Lucasfilm Ltd./Courtesy Everett Collection
0 502

A Lucasfilm még január közepén egyértelműen kijelentette, hogy a CGI, mint megoldás fel sem merülhet Leia hercegnő Star Wars 9-es megjelenítésére, nem derült ki azonban, hogy milyen alternatívát részesítenek helyette előnyben. A színésznő öccse, Todd Fisher most a TCM Filmfesztiválon járt, ahol a New York Daily News riporterének elárulta, hogy ő és Fisher lánya, Billie Lourd áldásukat adták rá, hogy fel nem használt felvételekből dolgozzanak a készítők.

“Mindketten azon gondolkodtunk, vajon hogy fogják őt kiírni? A válasz az, hogy sehogy. Ő legalább annyira a része az egésznek, mint a többi összetevő, és azt hiszem, a jelenléte most még erősebb, akárcsak Obi-Wan esetében, aki csak megerősödött azután, hogy Vader végzett vele. Úgy érzem, a nővéremmel is ez történt. Az örökségnek folytatódnia kell, számomra a Star Wars a történetmesélés Szent Grálja, amivel nem lehet játszadozni.”

Forrás IGN