Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Lesz közös része a FEAR-nek és a THE WALKING DEAD-nek!

0

A New York-i Comic Con The Walking Deades paneljének kezdetén egyértelműsítették: A The Walking Dead és a Fear The Walking Dead világa nem csak, hogy egy univerzumhoz tartozik, de már tervben van az az epizód (esetleg duplaepizód), amelyben a két történetet kissé összefésülik.

Ezt az a Robert Kirman mondta, aki valamivel több mint két hónappal ezelőtt még csak egy talánnal felelt és az időbeli különbségekről beszélt. Úgy tűnik mostanra már megvan, hogy zárkózzon fel időben a Fear The Walking Dead az anyasorozathoz.

Egyre nagyobb az esély a közös THE WALKING DEAD / FEAR THE WALKING DEAD epizódra

“Van egy karakter, akit nem neveznék meg, egy sorozatból, amit nem neveznék meg, aki fel fog bukkanni egy másik sorozatban, amit nem neveznék meg” – mondta Robert Kirkman a The Walking Dead univerzumának alkotója, akit a Fear The Walking Dead 2015-ös debütálása óta folyamatosan arról faggatnak az újságírók, hogy lesz-e valaha crossover, vagyis közös epizód.

Ez egy hatalmas esemény lesz a The Walking Dead világában

– tette hozzá, de további részleteket nem volt halandó elárulni. Minden bizonnyal Kirkman nem csak azért fogalmazott ilyen sejtelmesen, mert nem akarta kimondani azt, amit az újságírók hallani akarnak, hanem azért is, mert még nem döntötték el, hogy melyik karaktert és melyik sorozatban tüntetik majd fel. A lehetőségek tárháza persze végtelen, Nick vagy Strand éppen úgy felbukkanhat a The Walking Deadben, mint az eltűnt Heath vagy éppen akár maga Rick a Fear The Walking Deadben.

A The Walking Dead paneljén természetesen szó volt a 100. epizódról is, amely az október 22-én érkező évadpremier lesz, de az alkotók nem sok mindent árultak el a Mercy címen érkező évadnyitóról. Greg Nicotero mindössze ennyiben összefoglalta az érkező premiert:

Annyit elmondhatok, hogy rengeteg szállal kötődik majd az előző évadhoz és persze azt is, hogy Rick készen áll a csatára.

Ezt tudjuk eddig a THE WALKING DEAD 8. évadáról

Az eseményen hosszú évek óta először nem volt ott Sonequa Martin-Green, aki az előző évadban áldozta fel magát és aki azóta a CBS Star Trek: Discovery című sorozatának főszereplője, de meglepetésre Scott M. Gimple showrunner és a Maggiet alakító Lauren Cohan is hiányzott. Előbbi hiánya azért is érdekes, mert a Fear The Walking Dead 4. évados berendelésével együtt azt is bejelentették, hogy Scott M. Gimple lesz a Fear showrunnere is.

A panelen megemlékeztek John Bernecker kaszkadőrről is, aki a nyár folyamán veszítette életét a sorozat forgatásán.

A leghamarabb a The Walking Dead 9. évadában vagy a Fear The Walking Dead 4. évadában látható crossover tényét egyébként a két sorozat hivatalos Twitter-oldala is megerősítette.

Share This