Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Letarolta a múlt hetet A mi kis falunk nézettsége

0

Nemcsak a kereskedelmi célcsoportban, hanem még a teljes lakosság körében is az RTL Klub vadonatúj fikciós sorozata, A mi kis falunk volt a legnézettebb műsor az elmúlt héten. A Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait bemutató sorozat népszerűségét mutatja az is, hogy még a vasárnapi ismétlése is kiugróan magas közönségarányt ért el a 18-49 évesek között.

Minden várakozást felülmúló nézettséggel indult az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozata, A mi kis falunk. A 18-49 éves korosztály és a teljes lakosság körében is ez volt a legnézettebb műsor az 5. héten. A kereskedelmi célcsoportban 33,8 százalékos közönségarányt ért el, míg a teljes lakosságot nézve 30,3 százalékot. A mi kis falunk sikerét erősíti az is, hogy csaknem 40 ezren nézték vissza az első részt digitális platformokon, és a vasárnapi ismétlés is kiugróan magas, 9,6 százalékos közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében.

A mi kis falunkkal az élen egyébként az 5. héten is egyértelmű volt az RTL Klub fölénye a nézettségi versenyben: a 18-49 évesek körében a legnézettebb 50 műsor közül 34 a vezető kereskedelmi csatornán futott. A nézettségi toplista második, harmadik, negyedik, hatodik és tizenegyedik helyét a Barátok közt foglalja el, és a kereskedelmi célcsoportban 20,3 százalékos átlagos heti közönségarányt ért el. A harmadik legnépszerűbb sorozat pedig szintén az RTL Klub saját gyártású sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest lett, amelynek múlt heti részei kivétel nélkül felkerültek a top 50-es listára, összeségében 18,7 százalékos átlagos közönségarányt ért el az 5. héten.

Az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák átlagos, 5. heti főműsoridős Live+As Live közönségaránya a 18-49-es korosztály körében 31,6 százalék volt, így magabiztosan vezet a mindössze 20,9 százalékot elérő TV2 Csoporttal szemben. Az RTL Klub főműsoridőben a kereskedelmi célcsoport körében idén eddig 33 estét nyert meg, míg a TV2 egyetlen egyet.

Share This