Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Lindsay Lohan tényleg nagyon Batgirl akar lenni

0

A gyerekszínészként minden szívet meghódító, később botrányhősnővé vált Lindsay Lohan nagyon komolyan gondolja, hogy Batgirl akar lenni – legalábbis tovább folytatja kampányát a Twitteren.

Joss Whedon azzal együtt, hogy besegített Az Igazság Ligája film végső munkálataiba, egy Batgirl filmet is bevállalt, igaz még szinte semmit nem tudni a produkcióról.

Na de a lényeg, hogy a színésznő év elején arra kérte a követőit, hogy támogassák abban, hogy ő kapja Batgirl szerepét és ebben a bejegyzésben a film rendezőjét is megjelölte.

https://twitter.com/lindsaylohan/status/949637009454305281

Az 5000 megosztást kapott bejegyzése után tegnap pedig már azt is megmutatta, hogyan festene ő a denevérlány jelmezében:

Bár Whedon korábban azt nyilatkozta, hogy egy ismeretlen vagy kevésbé ismert színésznővel szeretne dolgozni, vajon elgondolkodik azon, hogy Lindsay Lohant is számításba vegye? Ti mit gondoltok, alkalmas lenne a szerepre a 31 éves színésznő?

(És hát zárójelben jegyezzük meg mekkora ellenérzéseket váltott ki, amikor bejelentették Heath Ledger kapja Joker szerepét… A többit már ismerjük.)

Share This