Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Louis C.K. is belebukott a szexbotrányba

0

A magyar származású humoristát, Louis C.K.-töt nő is szexuális zaklatással vádolta meg. A humorista elismerte: igazak a vádak.

Először New York Times számolt be többek között arról, hogy C.K. egy hotelszobában meztelenre vetkőzött, majd maszturbálni kezdett Dana Min Goodman és Julia Wolov komikusok előtt. Az eset még 2002-ben történt.

Igazak a történetek.

– adta ki közleményül a humorista, majd folytatta:

Az erő amivel rendelkeztem ezek felett a nők felett azért volt, mert imádtak engem és én felelőtlenül használtam az erőmet.

C.K. többek között azért is bánja tettét, mert tudja, hogy ezzel fájdalmat okozott családjának, barátaink és több munkatársának is.

A C.K. körül kirobbant botrány hatására tegnap az HBO és az FX Productions is bejelentette, megszakítják kapcsolatukat a komikussal és a Pig Newton nevű produkciós cégével.

The Verge szerint az HBO közölte, hogy törlik az HBO GO videotárról C.K. korábbi műsorait, stand-upos estjeit és a Lucky Louie című széria epizódjait, továbbá a korábbi tervvel ellentétben C.K. nem vesz részt a csatorna november 18-i jótékonysági különkiadásában, a Night of Too Many Stars című műsorban.

Közleményében az FX ismertette, hogy a humorista elveszítette produceri pozícióját a projektjeikben, és kizárják abból a négy projektből, amelyeken közösen dolgoztak. Az FX azt írta, hogy Székely az elmúlt 8 évben professzionális partner volt, de

nem most van itt az ideje annak, hogy televíziós műsort készítsen.

C.K. zaklatási ügyének új filmje, az általa írt, rendezett, vágott és Chloë Grace Moretz mellett az ő főszereplésével is készült I Love You Daddy című vígjáték is áldozatul esett, ugyanis a forgalmazó The Orchard törölte az alkotás bemutatóját. Várhatóan már nem is fogják bemutatni az Egyesült Államokban.

Share This