Ma este Kate Winslet lesz Bear Grylls vendége

0 398

Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évad premier.

Bear Grylls: Sztárok a vadonban (2. évad)

Visszatérnek Hollywood nagyágyúi, hogy Bear Gryllsszel karöltve bevessék magukat a vadonba, és megmutassák, hogy nemcsak a vörös szőnyegen mozognak otthonosan. Március 7-én este a Discovery Channel műsorán indul a Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évada, többek közt a két igazi hollywoodi díva, Kate Hudson és Kate Winslet, az X-Men filmekből ismert James Marsden, az akcióhős Michelle Rodriquez, az Office és a Másnaposok sztárja, Ed Helms és a Creed – Apolló fia címszereplője, Michael B. Jordan főszereplésével.

A túlélés mestere sztárok újabb csapatát vezényli a vadonba. Még több izgalom és igazi sztárparádé várja a nézőket, akik megleshetik kedvenceiket, amint legnagyobb félelmeiket próbálják legyőzni a kietlen, néha igazán veszélyes helyszíneken. A sorozatból kiderül, mi történik, ha a híres emberek kimozdulnak a komfortzónájukból, és két napon keresztül fizikailag és szellemileg próbára teszi őket a természet.

A sorozat első epizódjában az Oscar- és Emmy-díjas Kate Winslet vág neki a vadonnak. A filmvásznon otthonosan mozgó színésznő olyan szerepben találja magát, amiben még talán sosem volt része: a kétnapos túlélőtúra alatt Wales hegységeiben kell minden félelmével szembenéznie.

A második részben megismerhetjük a Másnaposok és az Office komikusa, Ed Helms túlélési praktikáit, és megfigyelhetjük, hogyan feszegeti saját határait a kietlen coloradói hegység magaslatain. A tériszonyos Ed arcáról tökéletesen leolvasható, hogy drámainak vagy éppen viccesnek tartja a pillanatot, és sajnos arra is rá kell jönnie, hogy az anyatermészet nem mindig osztozik a humorérzékén.

A harmadik részben Bear Kate Hudsont teszi próbára az olasz Dolomitokban. Kate mintha igazi kalandfilmben szerepelne: csatornákon kell átkelnie, hegyoldalról kell leereszkednie, és Bear Grylls-hez méltóan különleges ételeket kell elfogyasztania: vajon milyen íze lehet a hangyának?

Az X-Men filmek sztárja, James Marsden Utah szívébe utazik Bear Grylls oldalán, ahol nem csak az Arizonában sűrűn előforduló viperáktól kell félnie a híres Rattlesnake kanyonban, hanem meg kell másznia a világ egyik legnagyobb boltívét is.

Bear Hollywood vadócát, Michelle Rodriquezt, a Halálos iramban sztárját Észak-Amerika egyik legkegyetlenebb vidékére viszi. A nevadai Vörös sivatagban alig akad természetes vízforrás, és élelmet is nehezen lehet találni, de a világ leghíresebb túlélőgurujának ez sem lehet akadály: olyan vacsorát rittyent a helyben található természeti forrásokból, hogy Michelle örökké emlékezni fog rá.

A Fantasztikus négyestől és a Creed – Apolló fia szorítójából egy igazi 48 órás kalandig visz Michael B. Jordan útja, amelyben a szó szerint gyomorforgató, viharos tengeri utazás után Wales zord és hideg tengerpartján kell állnia a sarat és a próbatételeket.

Jesse Tyler Ferguson komikus, a Modern család csillaga egyszer csak egy helikopteren találja magát az olasz Alpok felett, az olasz és osztrák határ mentén fekvő úgynevezett Croda Dei Toni csúcsra tartva. Jesse hihetetlen kalandokba keveredik, megtanul hóbarlangot építeni, befagyott vízesésen mászik le, majd Európa legmeredekebb szikláin kell szinte otthonosan mozognia.

A sorozat utolsó epizódjában a Super Bowl-győztes amerikai focista, Drew Brees a panamai Camino de Cruces dzsungel mélyén küzd krokodilokkal, így méltóképpen zárul a legnagyobb sztárokat felvonultató sorozat a Discovery Channel műsorán.