Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ma megérkezik a HAP AND LEONARD 3. évada

A Hap and Leonard harmadik évada Joe R. Lansdale „The Two-Bear Mambo” című regényén alapul.

0

A Hap and Leonard immáron a 3. évaddal tér vissza az AMC-re június 18-án 23:45-kor. A hatrészes sorozat további epizódjait minden hétfőn ugyanebben az időpontban láthatják a nézők.

A Joe R. Lansdale detektívregénye alapján készült sorozat egy sötét humorú, noir hangulatú produkció, mely Hap Collins (James Purefoy) és Leonard Pine (Michael K. Williams), a két egymástól teljesen eltérő karakterű jóbarát kalandjait mutatja be a ’80-as évekbeli Texasban. Hap egy a katonaságot lelkiismereti okokból megtagadó fehér férfi, Leonard pedig fekete, nyíltan meleg vietnámi veterán.

Az új évadban amikor Florida Grange eltűnik a Ku-Klux-Klannal „fertőzött” Grovetown városában, Hap és Leonard elindul, hogy megkeresse őt. Ahogy egyre előrébb halad a titokzatos történet, a két főszereplő egy csapat kemény legénnyel kerül szembe, akik foggal is le tudnák tépni egy pickup lökhárítóját, beleértve a feltehetően korrupt sheriffet és a kaukázusi lovagok vezetőjét is. A Kelet-Texasban játszódó történetben egy bibliai méretű vihar közeleg, Hap és Leonard pedig mindent megtesz, hogy megtalálja Floridát, mielőtt a Klan találja meg őket. A fiúk megtanulják, hogy nem mindig a jók győznek, és hogy az anyatermészetet senki nem győzheti le.

A Hap and Leonard harmadik évada Lansdale „The Two-Bear Mambo” című regényén alapul, csak úgy, mint az előző kettő, melyek „Savage Season” és „Mucho Mojo” címmel jelentek meg. Az írónak eddig 21 írása jelent meg a két texasi főszereplővel, a legutóbbi idén márciusban.

Share This