Ma startol a PREACHER 2. évada!

A kibővített, 13 részes folytatás dupla résszel indul, 23 óra 45 perckor.

Műfajteremtő, izgalmas utazásban lesz részük ismét az AMC nézőinek Magyarországon. Erre garancia a sorozat kulcskaraktere, egy texasi kisváros plébánosa, Jesse Custer (Dominic Cooper), a bevállalós ex-barátnő, Tulip (akit az Oscar-jelölt Ruth Negga alakít) és a Cassidy nevű ír vámpír (Joseph Gilgun), akik mindennapinak nem nevezhető útjukon Istent keresik, közben Poklot és Mennyet is bejárnak.

A Preacher a filmkritikusok egyik kedvenc sorozata, amelyet a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal vetít az AMC. Így az USA déli államainak fűtött hangulata nem csupán látványban, de hangban is visszaköszön majd. A főszereplők közül ketten, Dominic Cooper és Ruth Negga ugyanis texasi akcentussal beszélnek. Külön érdekesség, hogy ezt mindketten a forgatás kedvéért tanulták meg, hiszen Cooper angol, Negga pedig Londonban élő etióp-ír származású színész. Újabb csavar, hogy az egyetlen nem amerikai karakter Cassidy figurája, aki szerepe szerint ír – az őt megformáló Joseph Gilgun tanult ír akcentussal beszél, hiszen ő is angol.

A sorozatot alkotókként Seth Rogen, Evan Goldberg és a “Breaking Bad”-del világhírűvé vált Sam Catlin jegyzik.
A Preacher új évadához a kulcsszereplő Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti és Graham McTavish mellé új szereplőként csatlakozik Noah Taylor (“Trónok harca”), Pip Torrens (“Star Wars: Az ébredő Erő”), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (“13 Reasons Why,” “Awkward”) és Ronald Guttman (“Mad Men”).

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close