Magyar előzetest kapott A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címet kapta a népszerű sorozat ötödik része (Dead Men Tell No Tales az eredeti angol cím, vagyis nagyjából annyi, hogy A holtak nem beszélnek – és ez mennyivel jobb cím lett volna), és már a magyar bemutató pontos dátuma is ismert.

0 343

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címet kapta a népszerű sorozat ötödik része (Dead Men Tell No Tales az eredeti angol cím, vagyis nagyjából annyi, hogy A holtak nem beszélnek – és ez mennyivel jobb cím lett volna), és már a magyar bemutató pontos dátuma is ismert: 2017. május 25, vagyis a nemzetközi premierrel egy időben érkezik a hazai mozikba is Joachim Rønning és Espen Sandberg filmje.

Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) útját egy ősi ellensége, a kegyetlen Salazar kapitány (Javier Bardem) által vezetett kísértethajó keresztezi. Salazar és hátborzongató legénysége egyenesen a Bermuda háromszögből érkezett azzal a céllal, hogy az összes létező kalózt kiirtsa a tengerekről, különösképp régi “kedvencét” Jack-et. Sparrow egyetlen esélye az életben maradásra, ha megtalálja Poszeidon legendás szigonyát, a mágikus fegyvert, ami birtokosának teljes uralmat biztosít a tengerek felett.