Magyar felirattal is megnézheted az Alien: Covenant prológusát

0 912

Tegnap mutattuk be a Ridley Scott fia, Luke által készített 4 és fél perces kisfilmet, amely az Utolsó vacsora címre hallgat és amely az Alien: Covenant címet viselő közelgő Alien-filmhez készült, amellyel Ridley Scott visszatér abba a világba, amit A nyolcadik utas: a Halállal ő maga teremtett.

A mozi egyik legismertebb, legsikeresebb sci-fi sorozatának előzménye, a Prometheus folytatása megkapta következő részét, amely az előzetes hírek szerint sokkal ijesztőbb és látványosabb lesz, mint az eddigiek.

A legendás rendezőt csupa sztár segítette abban, hogy régi álma végre vászonra kerülhessen, a napokban például az is kiderült, hogy James Franco alakítja majd a Covenant nevű űrhajó kapitányát, de mellette Michael Fassbender, Noomi Rapace, Danny McBride, Billy Crudup és Katherine Waterson is főszerepet kapott a produkcióban.

A galaxis egy távoli bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Alább a prológus, aztán most már az is késő lenne, ha holnap lenne május.