Magyarországon is látható lesz a Talking Dead

Fotó: AMC
0 693

A Fear The Walking Dead 2. évadának áprilisi indulásával egy időben az AMC Magyarország műsorra tűzi a Talking Dead című kísérőműsort is, amely újdonság lesz a hazai AMC-n.

Fotó: AMC
Fotó: AMC

A műsorban Chris Hardwick vezetésével a sorozat szereplői, az alkotók és ismert vendégek beszélik meg a legutóbbi ?Fear? epizódot, emellett számos interjúra és videóra is számíthatunk a kulisszák mögül. A show vetítési időpontját a későbbiekben teszi közzé az AMC.

Fontos, hogy a Talking Dead csak a Fear The Walking Dead epizódokat kíséri, az itthon a FOX Magyarország által sugárzott The Walking Dead epizódok után – az amerikai piaccal ellentétben nálunk nem lesz látható.

Ennek oka, hogy az AMC Magyarország indulása előtt a FOX Magyarország vette meg a The Walking Dead hazai vetítési jogait, így a nemzetközi piacon hiába az AMC-vel azonosítja mindenki a The Walking Dead univerzumot, hazánkban – jelenleg – a FOX “viszi” a The Walking Deadet, így az AMC-nek nem lenne értelme az aktuális TWD epizód utáni Talking Deadet műsorra tűznie.

A Fear The Walking Dead első évadakor indított, Fear Fórum című magyar online kísérőműsor pedig megszűnik –  tudtuk meg a csatornától.