Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Majka keményen nekiment A Dalnak

0

Majka a Facebookon akadt ki az Eurovíziós Dalfesztivál válogatóműsorának számító A Dalra, amely szerinte több ponton is hülyének nézi a nézőket. A helyesírási hibákat szándékosan nem vettük figyelembe ( na jó öt perc után meguntuk a javítgatást).

Teljesen érthetetlen számomra az MTVA ! Hogy lehet az 2015ben , hogy csinálnak egy Dal elnevezésű műsort ,aminek a koncepciója a következő .

Elénekelnek egy-egy saját dalt különböző énekesek, aztán eléneklik ugyanazt megint, aztan megint , aztan megint, es végül (figyelem,dobpergés ) : MEGINT!!!(?????)

Az egy külön megszólalást érne ,h a csatorna programigazgatója delegálja magát ismét a zsűribe , de ezen az apróságon lépjünk túl és ne legyünk kicsinyesek. Az sem lenne meglepő ,ha indítana egy saját gyártású kvízműsort ,kizárólag nemzeti töltetű kérdésekkel,amiben ő lenne a közönség , a műsorvezető , meg a végén nyertes is.

Azt viszont kikérem magamnak ,h a 80milliárdos éves költségvetésű MTVA átbassza azokat embereket, akik ezt a 80milliárdot adják neki! Azt mondják ,legyél te az ötödik zsűritag (mi ezt a szlogent szajkózzuk a Rising Starban 12hete), viszont arról szó szerint lapítanak ,h hiába töltöd le az ingyenes appot, az ugy működik ,mint egy parkolós applikácio es elirányít egy fizetős sms-es szolgáltatáshoz! Beszarás!

Mikor a világon az összes médium már arról szól , h internet meg ingyenes szavazás, a Dal még megpróbál keresni ahhoz a kis 80milliardhoz valamennyit fagyira…

Halkan jegyzem meg , h a TV2 ennek a felével gazdálkodik. Az igazi csavar a dologban az az ,hogy az egyiket KERESKEDELMI TV-nek hívják , míg a másikat KÖZSZOLGÁLATI jelző illeti.
Ezek után már csak azt kéne tudni, melyik melyik… – írja a Facebookos bejegyzésében.

Share This