Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Már a Stranger Things 3. évadán munkálkodnak a Duffer-testvérek

0

A Stranger Things 2. évadának forgatása éppen a héten kezdődött meg, de Shawn Levy, a sorozat egyik producere elárulta, hogy a Netflix és a sorozatot alkotó Duffer-testvérek már tárgyalásban állnak a 3. évadról.

Tavaly Levy rendezte az 1. évad 3. és 4. részét, ami azért történhetett meg, mert a Duffer-tesók a háttérbe vonultak, hogy kidolgozzák a sorozat első évadának fináléját, Levy elmondása szerint a 2. évadban is ő rendezi a 3. és 4. részt – de ezúttal már babonából.

A rendező-producer azonban megcáfolta azokat a korábbi értesüléseket, amelyek arról szóltak, hogy a Stranger Things 2. évada egy évvel az első évad után játszódik.

Nem fogom elárulni, hogy mennyi idő telt el, de az nyilvánvaló, hogy nem a következő nappal folytatjuk a történet elmesélését. Azt viszont elmondhatom, hogy hiába érkeznek remek új karakterek, akik jó eséllyel közönségkedvencek lesznek, azért elsősorban a már megismert csapat áll majd a középpontban. Az elsőhöz képest sokkal több szerepet kap Will (Noah Schnapp), de ez érthető is, hiszen nagyon komoly dolgokon ment keresztül az első évadban, sem neki, sem a családjának, sem a barátainak nem lesz már soha semmi ugyanolyan “normális”.

Shawn Levy azt is elárulta, hogy A Duffer-tesók már a 3. évadot is előkészítették, a vázlatokkal pedig már megkeresték a Netflix vezetőségét is, ő maga pedig nagyon szeretné, ha egyszer elkészíthetné a Hugh Jackman és Evangeline Lilly főszereplésével készült Real Steel – Vasököl folytatását.

Share This