Már holnap sem lesz élő Morning Show, de a rádió hazudik az okokról

0 709

Legalábbis ezt állítja Sebestyén Balázs, akire rákente a Class FM az egészet. A Morning Show csapata ugyanis nem önszántából hagyja ott idő előtt a műsort, mint ahogy azt a közlemény beállítja, hanem a vezetőség döntött az elbocsátásuk mellett.

Michael McNutt balra
Michael McNutt balra

A műsorvezetők nem akarták már

November 19-ig tart a Class FM frekvenciaszerződése, de mivel a Médiatanács új pályázatot ki ír a frekvencia hasznosítására, a rádiót működtető Advenio Zrt. pere pedig csak december végén kezdődik, tudható, hogy a rádió már csak péntekig maradhat az éterben. Mint ma a Class FM közleményéből kiderült, ez nem vonatkozik a Morning Show triójára.

A közleményben azt írják, hogy

 a rádió vezetése tudomásul veszi, hogy Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni és mostantól minimalizálja rádiós szereplését,

így emiatt már holnap is csak best-of adással jelentkezik a reggeli műsor. A teljes közleményt itt lehet elolvasni, alább pedig, hogy mit reagált rá Sebestyén Balázs.

morning-show

Hazugság

Sebestyén Balázs minderre Facebook oldalán reagált. Közölte, hogy a sajtóközlemény teljes egészében hazugság. Kollégáival, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival ugyanis egyáltalán nem terveztek visszavonulni, nem ők akartak idő előtt felállni. A vezetőség kedden, vagyis ma délelőtt, egy levélben értesítette őket arról, hogy szerdától már nincs szükség a munkájukra.

Egyetlen szóval tudnám illetni az egykori rádióm, a Class FM friss közleményét, az pedig az, hogy hazugság. Én ma kaptam egy levelet, amiben az volt, hogy holnaptól már nem kell bemennünk a Morning Show-ba. Mi nagyon szerettük volna kitölteni és végigcsinálni a szerződésünket, és becsülettel és tisztességesen elköszönni tőletek. Nem kívánom a rádiós szereplésemet minimalizálni. Olyannyira nem, hogy még nagyobb erővel szeretnék rádiózni. Egyelőre erről többet nem mondhatok, de figyeljetek bennünket.

A Class FM lesz pénteket követően is, a Morning Show is marad, de Balázséknak mennie kell

A McNutt szavaiból (“Morning Show jelenlegi műsorvezetői”) és Balázs videójából könnyű kikövetkeztetni. McMogyoró behódolt a hatalomnak, kap majd frekvenciát a Class FM, Sebestyén Balázséknak viszont (talán éppen a barter részeként) mennie kell – és úgy tűnik már meg is találták az új munkahelyüket, amelyet hamarosan be is jelentenek.

Frissítés:

Mégis van ma Morning Show, de utoljára