Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Már Magyarországon is elérhető a Netflix

0

Magyarországon is elindul a Netflix, azaz a világ egyik legnépszerűbb streamelő szolgáltatása, amelyen keresztül 8-12 eurónyi összegért cserébe korlátlanul fogyaszthatjuk a jobbnál jobb filmeket, sorozatokat és dokumentumfilmeket, köztük olyan saját gyártásokkal, mint a Daredevil, a Jessica Jones, a Bloodline vagy éppen a Sense8, ami a 2015-ös toplistánkon is remek eredményeket értek el, de valószínűleg a Narcos, az Orange is the New Black vagy a House of Cards sorozatokat sem kell senkinek bemutatni.

A szolgáltatás tulajdonképpen bármilyen böngészőben hibátlanul fut, a felület felhasználóbarát, a filmek és sorozatokat választéka pedig egyrészt kiemelkedő másrészt végeláthatatlan, még a torrentezés korában is bőven megér havi nagyjából 3000 forintot. Jó hír, hogy nem csak laptopon, számítógépen, hanem okostévén is elérhető a szolgáltatás – csak ki kell várni a következő szoftverfrissítést.

Rossz hír, hogy egyelőre nincs magyar menü és a filemkhez, feliratokhoz sincs magyar felirat és nincs is róla információnk, hogy ez a későbbiekben változik-e.

A 8-10-12 eurós csomagok között a különbség csak a HD illetve az Ultra HD jelenti, vagyis 8 euróért cserébe is maximálisan élvezhetjük a szolgáltatást és a teljes kínálatot a regisztráció után.

A szolgáltatásra ide kattintva lehet regisztrálni (Paypallal vagy bankkártyával), az első hónap ráadásul ingyenes.

Share This