Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Már mindent tudunk a nagy DC-crossoverről

Nemrég mutattuk meg az össznépi DC-crossover előzetesét és most már rövid leírásokat is tudunk mutatni a négyrészes Szuperhősök az Űrlények ellen mókázásból.

0

Supergirl, A zöld íjász, Villám és a Legendák a Dominátorok ellen

Nemrég mutattuk meg az össznépi DC-crossover előzetesét és most már rövid leírásokat is tudunk mutatni a négyrészes Szuperhősök az Űrlények ellen mókázásból, kiemelve, aláhúzva és nagybetűs SPOILERREL jelezve, hogy a végig olvasása után annyira nagy meglepetéseket már nem tartogat majd a négy részes tévés esemény.

A “móka” november 28-án hétfőn este indul az USA-ban a Supergirl 2. évadának 8. Medusa című epizódjával.

Ebben még csak Barry és Cisco bukkan fel, hogy segítsen Karának megállítani egy idegeninváziót, amit a Dominátor nevű fajnak köszönhet National City.

A folytatás másnap a The Flash (A Villám) 3. évadának 8. Invasion! című epizódjában lesz.

Amikor a Dominátorok Central Cityt is fenyegetni kezdik Barry Oliver Queen, vagyis A zöld íjász segítségét kéri. Felismerve, hogy a Dominátorok serege sokkal nagyobb mint azt gondolták ezután a Legendákhoz fordulnak, aki ide időutazzák magukat, hogy segítsenek. Így már össze is áll a komplett tévés DC-univerzum (mínusz Gotham sorozat persze) és felveszik a harcot az idegenekkel. Csakhogy kiderül, hogy egy Flashpoint-paradoxonnak köszönhetően talán nem mindenki az, akinek látszik.

Szerdán jön a harmadik rész, az Arrow (A zöld íjász) 5. évadának 8. epizódjában, ez a rész is Invasion! címre hallgat.

Oliver Queen egy napon felébred és valami nagyon nem stimmel az életével. Pontosabb minden stimmel. Apja Robert (Jamey Sheridan) és anyja Moira (Susanna Thompson) is kedvesen szürcsölgeti a maga kis kávéját reggel és készülődik a nagy napra, ugyanis hamarosan a kis Oliver végre feleségül veszi Laurelt (Katie Cassidy). Minden tökéletes, amíg Oliver észre nem veszi az apró különbségeket és szépen lassan szét nem hullik az új valósága.

Csütörtökön jön a négy részes esemény fináléja, a DC’s Legends of Tomorrow sorozatban, amelynek 2. évadának 7. része nagy meglepetésre szintén az Invasion! címet viseli majd.

A csapatnak fejet kell hajtania a Dominátorok előtt, mert ha nem teszik, akkor az űrlények mindenkit megölnek. Ennek ellenére Martin Stein professzor gőzerővel dolgozik a megoldáson, amire rá is jön, csakhogy ezzel meg egy nagyon torz aberrációt hoz létre 1987-ben.

Szóval még egyszer a sorrend, ha esetleg egy-egy felirathoz csúszna majd a felirat:

  • Supergirl 2×08
  • The Flash 3×08
  • Arrow 5×08
  • Legends of Tomorrow 2×07

Hír még a sorozattal kapcsolatban, hogy a jelenleg csütörtökön futó Legends of Tomorrow január végétől átkerül keddre a The Flash epizódok mögé, vagyis a The CW átrendezi kicsit a struktúráját – amire nem tudjuk mi szükség volt, de majd úgyis megmagyarázzák.

Share This