Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Már nem Bryan Fuller dirigálja a Star Trek Discovery sorozatot

0

A Hannibal sorozat után Bryan Fuller producer, író és showrunner szinte azonnal belevágott az American Gods (Amerikai istenek) tévés adaptációjába, majd miután kiderült, hogy a CBS egy Star Trek sorozat ötletével kacérkodik, hamarosan azt is bejelentették, hogy a Star Trek Discovery címen futó projektet Bryan Fuller vette kézbe.

Eddig.

Azzal ugyanis, hogy Fuller még egy projektbe belekezdett (az Amazing Stories nevű antológia-sorozat), az alkotó idejét annyira felemésztik teremtményei, hogy kénytelen volt visszamondani a Star Trek sorozatot.  A helyét Gretchen J. Berg és Aaron Harberts párosa vette át, a jó hír viszont az, hogy mindketten régóta dolgoznak együtt Fullerrel, és a CBS-re érkező Star Trek Discovery munkálataiban is ott vannak az elejétől kezdve.

Berg és Harberts egyébként teljesen össze vannak nőve, korábban olyan sorozatokon dolgoztak együtt, mint a Bosszú, Az uralkodónő, a John Doe, a Dzsungeldokik, a GCB, a Wonderfalls, a Született nyomozók, a Halottnak a csók vagy éppen a Roswell.

Share This