Maradnak a szinkronhangok az új X-aktákban is, itt az első magyar promó

0 404

Az X-Akták 13 év után visszatér a képernyőre. Dana Scully és Fox Mulder ezúttal 6 epizódon keresztül egy világméretű összeesküvés felderítésébe fognak, amely számos korábbi rejtélyes ügyükre is magyarázatot adhat.

A magyarországi rajongók amellett, hogy a világpremiert követően alig 24 órán belül már láthatják a vadonatúj évad első epizódját, annak is örülhetnek, hogy a főszereplők magyar hangjai is visszatérnek. Vagyis ezúttal is Náray Erika lesz Dana Scully, míg Rékasi Károly Fox Mulder szinkronhangja.

Az új X-Akták világpremierje egyébként január 24-én este lesz, ezt követően alig 24 órán belül már Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét, méghozzá a Cool-on, január 25-én este 21.10-től. Sőt, a második epizódra sem kell majd sokat várni, hiszen azt már január 26-án, kedden este leadja a legnépszerűbb hazai kábelcsatorna. Ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók, és többek közt az is kiderül, hogy Scully halhatatlan-e?

Aki esetleg nem ismerné, a sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit (az X-aktákat), melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. Meggyőződése, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel, földön kívüli élőlényekkel és emberi anomáliákkal. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.