Margot Robbie mindig is olyan akart lenni mint Harley Quinn

1 392

Az év talán legvadabb, legőrültebb és biztosan egyik legsikeresebb filmje lesz: a Suicide Squad ? Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: nyár) összehozza a képregény-univerzum legeszeveszettebb figuráit, és persze látványos kalandokba sodorja őket.

SUICIDE SQUAD

A tetovált arcú, pszichológusból pszichopatává előlépő, baseball-ütős csajt, Harley Quinnt a dögös Margot Robbie alakítja, aki az Independentnek azt nyilatkozta, hogy két okból vállalta a szerepet. Az egyik, hogy a Focus ? A látszat csal után mindenképpen szeretett volna még Will Smith közelében maradni. Márpedig ebben a csapatban ő játssza Deadshotot. A másik ok kicsit meglepőbb.

? Ez a csaj kísérteties, erőszakos, őrült. Pont olyan, amilyen én szeretnék lenni ? mondta a 25 éves színésznő, aki A Wall Street farkasá-ban tűnt fel, és többnyire kissé romlott szőke szépségeket játszhat. ? Mindent megcsinál, amit én nem merek, de így, legalább játékból kipróbálhatom. Nagy előny, hogy ebben a filmben a rossz fiúk a főszereplők. Meg szerencsére, a rossz lányok?