Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Marian – Kifordított Robin Hood történet jön Margot Robbie főszereplésével

0

Jelenleg három Robin Hood film is előkészület van, sőt ebből egyet – az Originst – éppen Magyarországon forgatnak, de ez nem akadályozza meg a Sonyt, hogy bejelentse ők is belevágnak egy Robin Hood-filmbe, hiszen megtehetik, a Robin Hood jogai már rég szabadon használhatók, akárcsak Sherlock Holmes-é.

A Sony által bejelentett film különlegessége, hogy megfordítja a klasszikus szerepeket és ezúttal majd (Lady) Marian lesz az, aki a maga kis zsivány csapatával a nottinghami erdőben hősködik a maga módján.

Robbie Harley Quinn szerepével vált világhírűvé, bár az adottságaira már a Wall Street farkasában is felkaptunk a fejünket, emellett pedig szerepelt a Tarzan legendájában, ahol ő alakított Jane-t; Will Smith oldalán egy szélhámost alakított a Focus: A látszat csal-ban; de a Neighbours és a Pan Am sorozatokban is megcsodálhattuk.

Hamarosan a I, Tonya című filmben láthatjuk amelyben Tonya Hardingot alakítja majd (fotó itt), de már biztos, hogy Harley Quinnként kvázi saját filmet kap a Gotham City Sirens “személyében”, de ő lesz a női főszereplője a Micimackó írójának, A.A. Milne életéről szóló filmnek is, amelyben az író feleségét alakítja majd.

Share This