Marion Cotillard miatt válik Jolie és Pitt?

2 529

Miközben a pletykában utazó People és TMZ magazin szerkesztői szerint sem lehet a Szövetségesek című film forgatása Brad Pitt és Angelina Jolie válásának oka, többen mégis a Marion Cotillard és Brad Pitt főszereplésével készült filmet tartják a bűnösnek – mondván Angelina Jolie biztosan felismeri a jeleket, hiszen ő is így ismerkedett meg Brad Pittel, amikor az még Jennifer Aniston férje volt.

[KGVID height=”354″]http://filmsor.net/wp-content/uploads/2016/09/Marion-Cotillard-és-Brad-Pitt-csókja-a-Szövetségesekben.mp4[/KGVID]

Mr. és Mrs. Brangelina

Bár Jolie a hivatalos szöveg szerint Brad Pitt nevelési módszerei miatt kíván válni, mint fentebb is olvasható valójában úgy tűnik, hogy visszanyalt a fagyi, hiszen ahogy ő és Pitt egymásba gabalyodtak a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, ugyanaz a pletyka rebben most fel, Robert Zemeckis rendezése (aki a Forrest Gumpot vagy a Vissza a jövőbe című filmeket is jegyzi), a Szövetségesek (Allied) forgatása kapcsán. A Mr. és Mrs. Smithből annak idején azért vágták ki állítólag az alábbi esküvői jelenetet, mert itt már Pitt és Jolie túljátszották a forgatókönyvet és nagyon elnyújtották a csókukat.

Cotillard megdöbbent

Marion Cotillard, a 40 éves francia színésznő elkeseredett, amiért belekeveredett Pitték válásába. Marion Cotillard jelenleg a 43 éves kollégájával, Guillaume Canet-val él együtt, akivel együtt neveli a közös fiukat. Cotillard egyébként sok nehéz szerepet játszott el az utóbbi időben, és nemrég nyilatkozta, hogy szeretne egy kicsit visszavonulni a filmezéstől, és nyugodt évekre vágyik a családjával. Ez a botrány csak még jobban megerősítette az elhatározásában.

marion-cotillard-brad-pitt

A filmről

A Szövetségesek története 1942-ben, a második világháború alatt játszódik, Brad Pitt egy brit hírszerző tisztet, míg Marion Cotillard egy francia ellenállót játszik. A stábtagok állítása szerint nagyon komoly összhang van a két színész között, ami igazán megkönnyítette a közös munkát. Persze azt se felejtsük el, hogy bizonyára a pletyka miatt még többen lesznek kíváncsiak Brad és Marion alakítására – a stábtagok nyilatkozatai pedig már a marketingnek is szólhatnak.

Házasélet

Az egyébként biztosra vehető, hogy a válás jót tesz A tengernél című mozifilm DVD eladásainak is, hiszen ebben Jolie és Pitt magánéleti válságban lévő, egymástól elhidegült, alkoholt vedelő férjként és depressziós feleségként együtt élő párt alakítanak, ahogy sokan azt is biztosra veszik, hogy Jennifer Aniston is pukkantott egy pezsgőt a hír hallatán.

Angelina Jolie első házassága a Trainspotting-ból és a Sherlock és Watson sorozatokból ismert Jonny Lee Millerrel három évig tartott, a Fargo sorozatból is ismert Billy Bob Thorntonnal 2000-ban házasodott össze, majd 2003-ben vált el tőle. Brad Pitt öt éven át, 2000 és 2005 között élt házasságban a Jóbarátokkal világhírűvé lett Jennifer Anistonnal.

Még csak most jön a java a gyerekek miatt

„Nagyon elszomorodtam a történtektől, de most a gyerekek jóléte a legfontosabb – írta a színész a People magazinnak eljuttatott közleményében. – Arra szeretném kérni a sajtót, hogy tartsa meg azt a távolságot, amelyet megérdemelnek ebben az embert próbáló időszakban.”

„A család egészsége érdekében született ez a döntés – üzent Jolie az ügyvédjén keresztül. – Nem fog még nyilatkozni az ügyről, és arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a családtagok magánéletét ebben a nehéz időszakban.”

brad-pitt-es-angellina-jolie

Pitt és Jolie hat gyereket neveltek közösen. A TMZ a párhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Jolie-t nagyon zavarta, ahogy Pitt a gyerekeket nevelte. A színésznőnek állítólag elege lett a férje fű- és vélhetően alkoholfogyasztásából, ami dühkezelési problémával párosult. A jogi képviselő úgy nyilatkozott, hogy a családja egészsége érdekében hozta meg ezt a döntést Jolie, aki maga szeretné nevelni a gyerekeket, és a bírótól azt kéri, hogy Pitt mindössze láthatási jogot kapjon.