Médiaajánlat

A Filmsor.net előbb 2009-ben, majd 2013-ban újjáalakult médiaportál, amely tévé- és moziműsorokkal foglalkozik elsősorban, az elmúlt három évben több mint 10.000 posztot megjelentetve a témában.

Elsődleges célközönségünk a 13-49 éves kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó korosztály, akiknek egy interaktív felületet biztosítunk arra, hogy kibeszéljék az aktuális popkulturális trendeket.

Olvasóink és partnereink egyaránt fontosak számunkra, ezért is érdemes az oldal szellemével egyező hirdetéseit nálunk megjelentetnie, ugyanis itt tényleg nyitott fülekre és szemekre talál hirdetése, amennyiben a televízió, a mozifilmek, vagy egyéb kulturális irányzattal megegyező témában szeretne hirdetni.

Ennek szellemében körömgomba, ránctalanító, mágikus zsírégető és ehhez hasonló hirdetéseket nem áll módunkban közzétenni.

Amennyiben hirdetni szeretne nálunk a filmsor@filmsor.net címen érdeklődhet a lehetőségekről.

Az elmúlt hónap látogatottsági adatai:

 

stat201610_11_filmsornetAz árakról:

Megtekintés alapú hirdetés: 1 forint/egyedi látogató

Szponzori hirdetés: 200.000 ft/hónap, ez esetben az oldalon található többi hirdetést eltávolítjuk, kizárólagosságot kap a hirdető.

PR cikk standard:

PR cikk megjelenés főoldalon: 20.000 forint (új cikkek megjelenésének függvényében hátrább sorolódik, de később sem kerül archívumba illetve az abban elhelyezett linkek ‘nofollow’ státuszba.)

Az oldalon megjelent PR-cikkeket a folyamatosan növekvő Facebook-oldalunkon is megosztjuk.

Egyedi ajánlatért keressen minket a filmsor@filmsor.net elérhetőségen.

Számlát adószámos magánszemélyként tudunk kiállítani.

Hozzászólások lezárva.