Még 20 évig is képernyőn lehet a The Walking Dead

Persze az ilyen kijelentéseket illik a helyükön kezelni, de a The Walking Deadeért (jelenleg) felelő Scott Gimple egy Los Angeles-i rendezvényen azt mondta simán el tudja képzelni, hogy ez így legyen.

A showrunner a Simpson családhoz hasonlította a The Walking Deadet, bár azt mindenképpen jegyezzük meg, hogy egy animációs sorozatban a szereplők kora, mint tényező (lásd akár a 20. évadánál tartó South Parkot is) nem feltétlenül befolyásolja a történetet.

Megpróbáljuk húsz évig csinálni. A képregény is régóta megjelenik már és még mindig nagyon várom az új számokat. A Simpson család már 26-27 éve fut, ami egy igazi kivívás. De mi elfogadjuk ezt a kihívást. Folyamatosan próbáljuk frissen tartani a sorozatot. Fut egy történet, ami a képregényekből merít, de ugyanakkor eredeti és új dolgokat is felfedezünk, amik segítenek évről-évre tovább haladni. Próbálunk jobbak lenni, olyan dolgokat csinálni, amiket korábban nem, és kockázatokat vállalni. Ijesztő néha, de amíg bevállaljuk ezeket, addig a sorozat is futhat tovább és tovább.

Ti mit gondoltok? Tényleg 20 év után is érdekes lehet a The Walking Dead? Addigra akár a teljes szereplőgárda lecserélődhet, hiszen nem valószínű, hogy egy Chandler Riggs (ő alakítja Carlt) az egész életét egyetlen szerepre szeretné elpazarolni, sőt akkor már Judith is bőven felnőtt lesz.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close