Még 20 évig is képernyőn lehet a The Walking Dead

0 4 128

Persze az ilyen kijelentéseket illik a helyükön kezelni, de a The Walking Deadeért (jelenleg) felelő Scott Gimple egy Los Angeles-i rendezvényen azt mondta simán el tudja képzelni, hogy ez így legyen.

A showrunner a Simpson családhoz hasonlította a The Walking Deadet, bár azt mindenképpen jegyezzük meg, hogy egy animációs sorozatban a szereplők kora, mint tényező (lásd akár a 20. évadánál tartó South Parkot is) nem feltétlenül befolyásolja a történetet.

Megpróbáljuk húsz évig csinálni. A képregény is régóta megjelenik már és még mindig nagyon várom az új számokat. A Simpson család már 26-27 éve fut, ami egy igazi kivívás. De mi elfogadjuk ezt a kihívást. Folyamatosan próbáljuk frissen tartani a sorozatot. Fut egy történet, ami a képregényekből merít, de ugyanakkor eredeti és új dolgokat is felfedezünk, amik segítenek évről-évre tovább haladni. Próbálunk jobbak lenni, olyan dolgokat csinálni, amiket korábban nem, és kockázatokat vállalni. Ijesztő néha, de amíg bevállaljuk ezeket, addig a sorozat is futhat tovább és tovább.

Ti mit gondoltok? Tényleg 20 év után is érdekes lehet a The Walking Dead? Addigra akár a teljes szereplőgárda lecserélődhet, hiszen nem valószínű, hogy egy Chandler Riggs (ő alakítja Carlt) az egész életét egyetlen szerepre szeretné elpazarolni, sőt akkor már Judith is bőven felnőtt lesz.