Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Még akár Kit Haringtonból is lehet Batman

A Trónok harcában Havas Jont alakító színészről koncepciós képeket kért a Warner.

0

Úgy tűnik, hogy a média alaposan felkavarja ma az állóvizet a DC univerzum háza táján.

Mint megírtuk, a The Hollywood Reporter szerint Henry Cavill nem fogja többé Supermant alakítani, amire rákontrázott a Deadline, hogy ráadásul egy néger színészt néztek ki Superman szerepére, hogy aztán így a nap végére egy Batmannel kapcsolatos casting-hír is befusson.

Arról már írtunk, hogy Ben Affleck komoly harcot folytat az alkohollal (vagyis inkább azzal, hogy hogyan mondjon rá nemet), a Revenge of the Fans pedig arról számol be, hogy most egy (két) újabb név került a kalapba, aki potenciálisan esélyes lehet arra, hogy magára öltse Batman szerepét.

A Matt Reeves-féle Batman film egyébként is Batman fiatalabb énjére koncentrál majd, így már ezért is esélyes volt, hogy Ben Affleck túl öreg a szerephez, a Warner pedig a híre szerint egyértelműen fiatalabb színésszel szeretne új lökést adni a karakternek.

Szóval a Revenge of the Fans szerint a stúdió bekért néhány koncepciós képet Kit Haringtonról, a Trónok harcában Havas Jont alakító színészről. Az RTF újságírója azt is hozzáteszi, hogy nem csak Haringonról, hanem egy másik színészről is bekértek képeket, de őt nem nevezte meg, csak annyit árult el róla, hogy jobban hasonlít Affleckre, mint Harington.

Mit gondoltok? Harington alkalmas lenne Batman szerepére?

Share This