Még idén elkezdődhet a Deadpool 2. forgatása

0 273

Az 58 millió dollárból készült Deadpool már megdöntötte a Mátrix: Újratöltve rekordját is és már 750 millió dollárnyi bevételnél tart. A FOX nem is akar sokat tökölni a sorozattal és még idén nekilátnának a folytatás forgatásának.

Ryan Reynolds a filmért mindössze 2 millió dollárt tett zsebre, és már a folytatás bejelentésével egyidőben elárulta, hogy újra szeretné tárgyalni a szerződését – összeget ugyan nem tudunk, a HeroicHollywood információ szerint azonban a stúdió rábólintott a sztár új feltételere, és a héten már alá is írták a papírokat.

Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók szintén visszatérnek, és bár nem megerősített információ, de várhatóan Tim Miller rendező is újra a kamerák mögé lép. A legfontosabb dolgok ezzel már sínen is vannak – olyannyira, hogy a forgatás állítólag már idén ősszel megkezdődik, azaz könnyen lehet, hogy akár jövőre érkezik a Deadpool 2.

A sztoriról egyelőre nincsenek információk, a stáblista utáni jelenetből azonban arra következtethetünk, hogy a folytatásban fontos szerepet játszik majd a Cable nevű X-Force mutáns, illetve felreppentek már pletykák Domino felbukkanásáról is, aki a képregényekben Deadpool új szerelme – írja a Filmtrailer.hu.