Még nagyobb DC-crossover jön 2017-ben

Supergirl -- "Medusa" -- Image SPG208b_0014.jpg -- Pictured (L-R): Melissa Benoist as Kara/Supergirl, Grant Gustin as Barry Allen and Carlos Valdes as Cisco Ramon -- Photo: Bettina Strauss /The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All Rights Reserved
0 2 514

A következő televíziós szezonban csúcsra járatják a tévés DC univerzum sorozatait, legalábbis Andrew Kreisberg producer egy mindennél nagyobb sorozatos crossovert ígér az Arrow, a The Flash, a Supergirl és a Legends of Tomorrow sorozatok között.

“Az idei évad előtt még nem voltunk biztosak abban, hogy a Supergirl a The CW-n fog folytatódni, ezért amikor előkészítettük a 2. évadot még nem tehettük azt meg, hogy a Supergirl epizódba beleírjuk Oliver Queent, Barry Allent vagy akár a Legendákat. Ezért is alakult úgy, hogy a Supergirl idei crossover epizódja valójában nem is volt az, csupán az utolsó jelenetekbe tudtuk belecsempészni Cisco-t és Barryt. A következő évadban már nem lesz ilyen problémánk, nagyon előkészülünk a crossoverre és megígérhetem, hogy még a mostaninál is nagyobb durranás lesz” – mondta az idei idegeninváziós crossoverre utalva Kreisberg.

Kresibergék egyébként azért is könnyebb helyzetben vannak, mert a The CW csatorna már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy mind a négy szuperhőssorozatából újabb évadot kért 2017 őszére.

Idén jön még egy crossover, igaz csak a Flash és Supergirl között, ami nem csak a korábban a Gleeben szereplő Melissa Benoist és Grant Gustin miatt lesz reunion, hanem azért is, mert a musicales epizód főgonoszát is egy volt Glee-szereplő alakítja majd.

A napokban egyébként Stephen Amell, a A zöld íjász sorozat címszereplője is nyilatkozott a sorozata jövőjéről, erről itt olvashattok.

Nem lesznek visszatekintések A zöld íjász 6. évadában?