Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Még sok-sok éven át nézhetjük a The Walking Deadet

0

The Walking Dead nézettsége meredeken csökkent, ami miatt egyre több fórumon kongatják a vészharangot a sorozat körül – de nagyon úgy tűnik, mindez csak vaklárma.

Bár a The Walking Dead sorozat 7. évadának nézettsége valóban erős lejtmenetben van – főleg a korábbi évadokhoz képest – az még mindig a legjelentősebb, első számú sorozata a televíziónak, főleg, ha a demográfiai számokat nézzük, amelyben a 18-49-es (reklámozóknak fontos életkorú) korosztály minden elképzelést felülmúló módon képviselik magukat.

Amikor a The Walking Dead végképp olyan lett, mint a LOST

Így hát a pármilliós zuhanást látva sem kell kapkodniuk a készítőknek, a z USA-ban az AMC kábelcsatornán futó sorozat agyonveri az országos sorozatokat is, ráadásul világszerte is olyan népszerű a sorozat, hogy annak lassan tényleg párja nincs – főleg, hogy hamarosan véget ér a Trónok harca.

Persze ezt látva a szereplők bérigénye is egyre nő, azonban úgy tűnik nem azért lesz vége a sorozatnak (láttunk már erre példát), mert ne tudnának megállapodni az anyagiakban a vezető színészekkel.

Az AMC vezérigazgatója Josh Sapan a napokban a THR-nek mondott pár szót, ennek kapcsán: “A The Walking Dead egy olyan sorozat, amely messze meghozza a járulékos költségeket. Ritka kellemes helyzetben vagyunk, hiszen a reklámozóink nagyon elégedettek a számokkal, vagyis rengeteg bevételünk van belőlük. A különböző platformokra való értékesítéssel pedig még tovább tudjuk növelni ezeket a bevételeket. Szóval nincs veszélyben a sorozat, nagyon hosszú életet jósolok neki”.

Fotók és videók a The Walking Dead 7. évadának 12. részéhez

Egyelőre persze csak az biztos, hogy az AMC a sorozat 8. évadát is berendelte, de Sapan korábban is azt nyilatkozta, hogy szerinte akár olyan többgenerációs sorozat is lehet a The Walking Dead és a vele párban futó Fear The Walking Dead, mint a Star Trek széria volt.

A sorozat megítélése egyébként kissé javulni látszik, ugyanis az értékelések alapján felfelé indult meg a nem is olyan rég még meredek ívben csökkenő nézői visszajelzések grafikonja.

Share This