Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Megérkezett a HÍVATLANOK 2: ÉJJELI PRÉDA első előzetese

0

10 évvel ezelőtt eléggé nagyot ment a slasher/home invasion horror rajongóknál a The Strangers (9 millióból 82 milliót csinált), vagyis a Hívatlanok című film, így kicsit meglepő is, hogy a folytatásra egészen 2018-ig kellett várnunk.

A Bryan Bertino által írt és rendezett filmben anno Scott Speedman és Liv Tyler alakította a főszereplőket, a mostani filmet azonban már Johannes Roberts (a 47 méter mélyen, Az ajtón túl és az Elégtelen rendezője) készítette Ben Ketai (Chosen) forgatókönyve alapján, még a főszerepben Christina Hendricks lesz látható.

A március 22-én érkező horrorban egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

Share This