Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Megérkezett a PÓKEMBER: IRÁNY A PÓKVERZUM első előzetese

0

Phil Lord és Christopher Miller istápolásában érkezik az első animációs Pókember-film, amely egy olyan univerzumban játszódik, ahol több Pókember is létezik.

Lord és Miller párosától természetesen nem idegenek az animációs filmek, a sajátos animációs filmek pedig pláne: mind az általuk írt és rendezett Derült égből fasírtnak, mint A LEGO-kalandnak disztingvált látványvilága volt, és úgy tűnik, az ő forgatókönyvükből, illetve produceri felügyeletük mellett készülő Pókember: Irány a Pókverzum is igen sajátos megjelenéssel bír majd. Ami kapásból feltűnhet, az az animációs darabossága, ami természetesen stilisztikai húzás, mint ahogy a 80-as évek cyberpunkját idéző neonszerű színvilág is az.

A történetről egyelőre vajmi keveset tudni, leginkább csak azt, hogy a film a Brooklynban élő Miles Moralesre összpontosít, aki egy alternatív világban Pókember szerepét tölti be Peter Parker helyett/mellett. A trailerből és a filmhez tartozó “Ismerj meg egy univerzumot, ahol többen is viselik a maszkot” szlogenből kiindulva nem lennénk meglepve, ha Peter Parker is feltűnne a színen.

Innen IGN
Share This