Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Megérkezett a THE WALKING DEAD 9. és a FEAR THE WALKING DEAD 4b. évadának előzetese

Az biztos, hogy mostanság a Fear The Walking Dead lenyomta az anyasorozatot, de az előzetes alapján úgy tűnik a The Walking Deadben is nagy változások jönnek.

0

Kétség sem fér ahhoz, hogy a Fear The Walking Dead mostanra minden kritikusnál túlnőtt a Rick és Negan háborújára építő The Walking Deaden, de úgy tűnik, hogy a The Walking Dead új évadában is nagy változások jönnek, a készítők a Fearhez hasonlóan az idővel is alaposan játszanak majd. Persze erre szükség is van, hiszen mint korábban beszámoltunk róla a sorozat főszereplője idén kiszáll a sorozatból.

Andrew Lincoln egyébként nagyon nyíltan beszélt a távozásáról:

“Mindig is ott volt a fejemben a gondolat, mivel én az Egyesült Királyságban élek, de a széria Amerikában forog, és szerettem volna közel lenni a családomhoz. De a döntésemnek köze volt egy, a Scottal való diskurzusomnak is, amit még a negyedik évad környékén ejtettünk meg. A beszélgetés lényege az volt, hogy miként találjunk befejezést egy olyan történetnek, aminek senki sem akarja, hogy vége legyen? Mármint anélkül, hogy ártanánk vele a sorozatnak. Végül a következőre jutottunk: a drasztikusan megváltozott világot egy ember, Rick szemén keresztül tapasztalta meg a néző már a kezdetektől, és az én lelépésemmel ez a narratív kötöttség végre megszűnik, ami véleményem szerint baromi izgalmas. Már a személyes kis finálém előtti részeknek is teljesen más hangulatuk lesz, ami tök jó dolog, mert ironikus módon pont az én elmenetelemmel válik a sorozat azzá a valamivé, amivé már a pilot leforgatásakor vártam, hogy transzformálódik majd. Meg aztán a gyerekeimet is nehezebb magammal cipelni, mint anno az első szezon idején.”

AZ ELŐZETES ALATT SPOILERES TARTALOM OLVASHATÓ ÉS LÁTHATÓ!

SPOILER!

Az előzetesben még nem láthatjuk de hír még a sorozattal kapcsolatban, hogy Samantha Morton alakítja majd Alfát, a Suttogók vezetőjét. Hogy kik azok a Suttogók, arról itt írtunk korábban.

A vihar után csak erősebb lesz a szél?

A Fear The Walking Dead  nézői a mostani, vagyis a 4. évad első felében dobhatták el az állukat, amikor is a széria egyik közönségkedvence és talán legerősebb karaktere esett áldozatul az apokalipszisnek (na jó, a színész maga kérte, hogy írják ki, mert filmezni szeretne), de nélküle is megy tovább a történet (sőt őt is látjuk még köszönhetően a több idővonalnak), nem is akárhogyan.

Share This