Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Megérkezett a ‘Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet’ első előzetese

0

Végre befutott a december 16-án a mozikba kerülő Rogue One – A Star Wars Story, magyar forgalmazásban a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet első előzetese, amelyben az ellenállók egy csapata merész küldetésre vállalkozik, a tervük ugyanis nem más, mint megszerezni a Halálcsillag terveit.

A filmet Gareth Edwards (Godzilla) rendezi és Felicity Jones lesz a főszereplő, de feltűnik mellette Diego Luna (Milk, Killing Them Softly), Ben Mendelsohn (Bloodline, Mississippi Grind), Donnie Yen (Ip Man, Blade II), Jiang Wen (Let the Bullets Fly, Devils on the Doorstep), Forest Whitaker (The Last King of Scotland), Mads Mikkelsen (Hannibal, Casino Royale), Alan Tudyk (Firefly) és Riz Ahmed (Nightcrawler, Four Lions) is.

Az első előzetes alapján ez bizony nem az a film lesz, amiben fénykardokkal hadonásznak, itt a közelharc is jelentős lesz. Korábban azt pletykáltak, hogy a filmben Darth Vader is feltűnhet, s bár az előzetesben nem látjuk, nem lehetetlen, hogy így is van, hiszen a film az eredeti trilógia előtt, de a második trilógia után, vagyis a Star Wars III. és IV. között játszódik.

(Az előzetes végén látható promóciós beszélgetős szegmensben a Luke Skywalker alakító Mark Hamill arckifejezése meg egyenesen #epic.)

Share This