Megérkeztek az első képek a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS-ból

0 323

A New York-i Comic Conon mutatják be vasárnap a Tűzgyűrű: Lázadás előzetesét, de az első képek már most napvilágot láttak.

2487_TP_00036R.JPG 2487_TP_00177R.JPG 2487_TP_00195R.JPG 2487_TP_00200R.JPG

John Boyega egyébként Jake Pentecost, az első részben elhunyt Stacker Pentecost fiának bőrébe bújik majd, mentora pedig a szintén a Tűzgyűrűben megismert Mako (Rinko Kikuchi) lesz, és együtt veszik fel a küzdelmet a kaijuk ellen.

“Amikor először találkozunk vele, egy Santa Monica-i villában él, ami eleve csak egy fél villa, mert egy kaiju lerombolta a másik felét.” – meséli Boyega. A környékbeliek pedig elkezdik megépíteni saját robotjaikat, Jake pedig ennek kapcsán ismerkedik meg a Cailee Spaeny játszotta Amarával. Viszont főszereplőnk egy idő után már csak úgy tudja elkerülni a börtönt, ha visszatér a pilótaképzőbe, ott pedig egy régi barátjával, Lamberttel (Scott Eastwood) állnak össze a Gipsy Avenger (amely a Gipsy Danger felfejlesztett verziója) irányítóiként. A kaijuk sokkal intelligensebbek. Az első részben látottak csak az előörs voltak, és hiába zártuk be a kaput, máshogy is el tudnak jutni a bolygónkra. És most már sokkal konkrétabb terveik vannak.” – árulta el a színész.

Tűzgyűrű Lázadás