Megérkeztek az első videók a Trónok harca 6. évadához!

0 333

A Trónok harca három nagy házának – A Starkok, a Targaryenek és a Lannisterek – 6. évados történetébe is bepillantást nyerhetünk az új teaserekben, melyekben a harci lobogókat látva biztosak lehetünk abban, hogy még mindig nem nyugodalmas időszak következik a családok számára.

Daenerys Targaryen Trónok harca 6. évad

1. A Stark-ház

Az előző évadban ott hagytuk abba, hogy Havas Jont a testvérei megölték a Fekete-várban, a Boltonok megsemmisítő vereséget mértek Stannis seregére, így Északon jelenleg ők az urak. A rövid teaserben Ramsay Bolton hangja csendül fel, amint azt mondja valakinek, hogy Deres vára már az övé, győződjön meg a saját szemével, ha nem hiszi. De vajon kinek szólhat az üzenet?

2. A Targaryen-ház

Az 5. évad végén Daenerys Drogon hátán tudott csak elmenekülni a meereeni küzdőveremből, miután a Hárpia Fiai az életére törtek. A ?mentőakció” ugyan sikerrel járt, ám Dany a semmi közepén találta magát a sebesült sárkányával, majd egy hatalmas khalasar bukkant rá, akik minden bizonnyal foglyul ejtik majd. Az előzetesben hallani is egy dothraki khalt, amint az egyedül maradt Targaryen-lánynak magyarázza: az övéi nélkül ő már csak a Semmi Khaleesije.

3. A Lannister-ház

Tyrion Meereenben, Jaime Doorne-ból tér épp vissza, Cersei pedig a radikális vallási szekta, a Verebek foglya lett. Az előző szezon végén vezeklésképpen meztelenül kellett végigmennie egész Királyváron a tömeg szeme láttára, hogy büszkeségét és gőgjét letörjék, ám ismerjük annyira Cersei-t, hogy tudjuk: nem fogja annyiban hagyni a megaláztatását, és biztosan bosszút esküszik a Főveréb ellen. Azt azonban nem szabad elfelejtenie, amire a vallási vezető a teaserben is rávilágít: lehet, hogy egyenként nincs hatalmuk, de együtt bárkit legyőzhetnek.