Megint Jokerrel hergel a Gotham sorozat

GOTHAM: Guest star Lori Petty in the ÒWrath of the Villains: This Ball of Mud and MeannessÓ episode of GOTHAM airing Monday, March 14 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Jessica Miglio/FOX.
0 597

Vagy megint át leszünk ejtve, ahogy korábban már annyiszor, vagy a Gotham készítői végre hivatalosan is bevállalják a Joker-kártyát, amit ugye többször is kijátszották már, majd az utolsó pillanatban visszavonulót fújtak.

A Gotham 2. évadának 14. részéből (The Ball of Mud and Meanness c. epizód) érkezett most egy fotó, amelyen Lori Petty (Orange is The New Black) látható, ő lesz az epizód vendégsztárja ugyanis és egy Jeri nevű karaktert fog alakítani. Ennél is érdekesebb a Petty által alakított karakter sminkje, ami egy az egyben  Joker védjegyévé lett stílusban “rajzolódott”.

GOTHAM: Guest star Lori Petty in the  ÒWrath of the Villains: This Ball of Mud and MeannessÓ episode of GOTHAM airing Monday, March 14 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Jessica Miglio/FOX.

Korábban ugye azt is mondták  Gotham készítői, hogy Jokerre nem biztos, hogy karakterként kell számítanunk, könnyen előfordulhat, hogy Joker egy jelenség, egy eszme lesz, amelyet az Arkhamban őrzött és az utcán garázdálkodó pszichopaták szabadítanak rá a városra.