Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Mégiscsak lehet 4. évada a TWIN PEAKS-nek?

0

A Showtime részéről már nyár elején le lett szögezve, hogy részükről teljesen nézettség-független a Twin Peaks 4. évados berendelése, vagyis bármikor nyitottak a folytatásra, ennek ellenére minden jel arra mutatott, hogy a 3. évaddal végleg lezárja a történetet David Lynch. És talán mégsem.

Lynch tulajdonképpen először szólalt meg a folytatást illetően, amivel kapcsolatban mostanra talán már az összes szereplőt megszólaltatta a média. Azok után azonban, hogy maga Kyle MacLachlan is azt mondta, hogy bár bármikor visszatérne, de szerinte is ez volt a nagy finálé, elhallgattak a folytatással kapcsolatos hangok.

Egy belgrádi rendezvény megnyitóján készítettek David Lynch-csel Skype-interjút és ott merült fel újra a 4. évad kérdése, amire az alkotó már nem mondott egyértelmű nemet:

“Korai még erről beszélni. De ha meg is valósul, biztosan beletelik majd egy pár évbe, hiszen ezt az évadot is 4 és fél évig tartott megírni és leforgatni.”

David Lynch-et egyébként a sorozat és persze a finálé megosztottságáról is megkérdezték, amire pont olyan választ adott, amilyen maga a sorozat is volt…

“Az számít, amit ti gondoltok erről. Az életben egy csomó dolog csak megtörténik, és nekünk kell levonnunk a következtetéseket. Például elolvastok egy könyvet, amely felvet egy csomó kérdést, de a szerzője már évszázadok óta halott. Ezért van a válasz rátok bízva.”

Share This