Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Megkezdődött a Kedvencek temetője remake-jének forgatása

Vajon ez lesz az új AZ?

0

A rendezőpáros az első forgatási napról posztolt képet.

Az AZ hatalmas sikere után újabb nagyszabású Stephen King-adaptáció kerül a mozikba, mégpedig a Kedvencek temetője, amely regényt egyszer már megfilmesítették 1989-ben. Az új feldolgozás a Paramount Pictures égisze alatt készül, a rendezői székben pedig Kevin Kölsch és Dennis Widmyer (Tiszta tekintet) ülnek. Utóbbi a mai napon egy képet osztott meg a Twitteren, amelyen ő és rendezőtársa láthatók a csapóval a kezükben. A képhez a következő szöveget fűzték: “Első nap”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • reddit
  • LinkedIn
  • Tumblr

A filmben A majmok bolygója – Forradalomból és a Szellemek házából ismert Jason Clarke játssza Dr. Lous Creedet, aki családjával a King szívéhez oly közel álló Maine állambeli Ludlow városába költözik. A házuk közelében egy a helyiek által kialakított kisállattemető fekszik a közúton elhunyt jószágok számára. Az erdő mélyén egy másik, természetfeletti erők által uralt indián temetkezőhely is található, amely képes visszaadni az elhunytak életét, de nem egészen úgy, ahogyan azt bárki szeretné. Dr. Creed ezt a saját bőrén kénytelen megtapasztalni, miután a család halott macskáját az elátkozott földben temetik el.

Clarke mellett John Lithgow (Cliffhanger – Függő játszma) és Amy Seimetz (Alien: Covenant) is biztosan feltűnnek majd a filmben. Előbbi Jud Crandallt, a főszereplőt a város titkaiba bevezető szomszédot, utóbbi pedig Louis feleségét játssza majd. A forgatókönyvet a Syfy Nightflyers című bemutatás előtt álló sorozatának showrunnere, Jeff Buhler írja.

A Kedvencek temetője 2019. április 5-én kerül a mozikba.

Share This