Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Mégsem jön idén ‘A kör’ 3. része

0

A kör 3-at idén őszre ígérte a Paramount és egészen tagnapig úgy volt, hogy meg is érkezik majd az F. Javier Gutierrez rendezte előzményfilm, azonban most a stúdió úgy döntött, hogy törli a premier dátumát és egyelőre nem is tűzött ki újat helyette.

A Slashfilm szerint idén már nem is kapjuk meg a Rings címen futó filmet, amelyben Aimee Teegardené a legnagyobb név, a csajt a Friday Night Lightsban, illetve az itthon Rossz csillagzat címen futó Star-Crossed sorozatban láthattuk.

A spanyol rendező egyébként korábban a Tres días (Before the Fall) címet viselő sci-fi elemekkel tarkított drámát hozta össze, de ő volt a Demonic címet viselő horror egyik producere is, az pedig annyira nem volt rossz, hogy az év egyik legjobb horrorjának nyugodt szívvel nevezhetjük.

Na de a lényeg, hogy a Paramount nem indokolta meg, hogy miért vette le a filmet a moziműsorból, felmerült az is hogy egyáltalán nem mutatják be, bár szerintem ez nem opció. Azt meg nem is értem miért novemberi premiert akartak eredetileg, amikor a közelgő Halloween lett volna a legtökéletesebb időpont egy horror-franchise visszatérésére…

A Kör első része 240 millió, még a folytatás 160 millió dollárt gyűjtött a mozikban, ami egy horrortól több mint megsüvegelendő teljesítmény, nem is csoda, hogy 10 év után ismét elővették a projektet.

Az új film egyébként a V/H/S kazettákon már látott Samara történetét mutatja be – vagyis előzményfilmről van szó -, ami nem biztos, hogy a legjobb ötlet, hiszen így a karakter rengeteget veszít majd a rejtélyességéből és szerintem pont elég róla annyit tudni, ami már az első részben is kiderült.

Persze ettől még az új film lehet jó, csak nehogy úgy járjunk vele, mint a Poltergeisttel.

Share This