Megvan a Halálos iramban 8 címe és első posztere is

Ez még a Halálos iramban 7-hez készült
0 234

Vin Diesel korábban azt nyilatkozta, a Halálos iramban-sorozat visszatér a gyökereihez, azaz a nyolcadik rész cselekménye a New York-i illegális gyorsulási versenyek világában fog játszódni, ahogyan az első részé is.

Ez még a Halálos iramban 7-hez készült
Ez még a Halálos iramban 7-hez készült

Most azonban kiderült, hogy a stáb nemrég Kubában járt terepszemlén, ami azt jelenti, hogy a nyolcadik rész valószínűleg ugyanolyan világ körüli akcióorgia lesz, mint az előző epizódok. A kubai helyszínek mellett szól, hogy Amerika nemrég feloldotta a gazdasági embargót a kommunista ország ellen, így a Halálos iramban stábja az elsők között forgathat eddig ritkán vagy sosem látott helyszíneken.

A film rendezője, F. Gary Gray természetesen sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az értesülést, amikor a Collider rákérdezett: „Csak annyit mondhatok, hogy körbeutaztuk a világot és eszméletlen helyszíneket találtunk, amelyek nagyszerű szolgálatot tesznek majd a történetünk számára.”

Vin Diesel pedig szokásához híven a közösségi oldalakon lebbentette le a fátylat az új filmről, amelynek a címe egyszerűen csak Fast 8 lesz. A poszteren egy ‘Új utak nyílnak előttünk’ felirat is helyet kapott, ezzel minden bizonnyal arra utalnak, hogy Paul Walker nélkül egészen más lesz a sorozat íze.

Érdekesség, hogy a Fast and Furious franchise hogyan építkezik a címet illetően, folyamatosan a Fast (gyors) és Furious (dühös) szavakkal játszadozva, és mindig változtatva egy kicsit.

The Fast and the Furious ? Halálos iramban
2 Fast 2 Furious ? Halálosabb iramban
The Fast and the Furious: Tokyo Drift ? Halálos iramban: Tokiói hajsza
Fast & Furious ? Halálos iram
Fast Five ? Halálos iramban: Ötödik sebesség
Fast & Furious 6 ? Halálos iramban 6
Furious 7 ? Halálos iramban 7
Fast 8 – (Ha tippelnem kéne) Halálos iramban 8