Megvan a Rontó Ralph 2. hivatalos címe

0 325

A Las Vegas-i CinemaConról érkezett a nagy hír: megvan a Rontó Ralph folytatás címe, melyből már azt is megtudhattuk, hogy nagyjából miről fog szólni a film. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2, azaz Ralph az internetre tör: Rontó Ralph 2. címmel kerül majd mozikba, és John C. Reillyn és Sarah Silvermanen felül Jane Lynch és Jack McBrayer is visszatér az eredeti szinkronhangok közé.

A rendezői széket Phil Johnston és Rich Moore foglalják el: az előbbi írta a Rontó Ralph és a friss Oscar-díjas Zootropolis forgatókönyvét, az utóbbi pedig az imént említett filmek történetéért és rendezéséért felelt, szóval egyrészt összeszokott, másrészt pedig hozzáértő csapat munkálkodik a folytatáson.

Rich Moore pedig azt is hozzátette, hogy “azzal, hogy fogtuk ezeket a karaktereket és beléptettük őket az internet óriási világába, rengeteg lehetőség tárult fel előttünk. A csapatunk keményen dolgozott: a látványtervezőink fogták a mindenki által ismert internetes világot, és igyekeztek egy új, egyedi oldalát bemutatni.”

A Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. a tervek szerint 2018. március 9-én érkezik meg az amerikai mozikba – jelenti az IGN.

Forrás IGN