Megvan az élőszereplős Micimackó-film rendezője

A Disney nagy erőkkel dolgozik aktuális projektjein. Az egyre nagyobb oligopóliumként működő stúdióóriás a Star Wars és a Marvel Univerzum mellett a nevét naggyá tévő klasszikus mesékről sem feledkezik meg. Tisztelgés gyanánt, na meg gondolván a napi betevőre úgy döntöttek, szépen sorban megvalósítják a legendás rajzfilmek élőszereplős feldolgozásait.

Hamupipőke, Maugli és Belle kalandjai után egyéb címek is sorra kerülnek. Már bejelentették Az oroszlánkirály közeledtét, de Micimackóval is hamarosan találkozhatunk. Utóbbi projekt kapcsán a rendező nevéről is lehullott a fátyol: Marc Forster mesélheti el a Százholdas Pagony hőseinek történetét újra, úgy, hogy az kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató legyen.

A rendező legutóbbi nagyobb dobása a Z világháború volt, de ő készítette például a Maradj! című mesterthrillert is. Filmográfiájában azonban megtalálhatjuk a könnyedebb, bár korántsem komolytalan Felforgatókönyvet is. Szóval ha valaki, akkor Forster talán képes valami egészen egyedit kihozni ebből az elsőre kissé értelmetlennek tűnő projektből

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Innen Movietank

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close