Megvan mikor érkezik a Twin Peaks 3. évada!

5. Twin Peaks - David Lynch és Mark Frost Twin Peaks című sorozata csak két évadot élt meg a kilencvenes évek elején, de így is kulturális jelenséggé vált. A Showtime amerikai csatornára pedig rá is férne egy alapos siker, ugyanis mostanság nem igazán sikerül a középpontba kerülni a sorozataikkal. Magyar premierről egyelőre nincs hír.
0 444

Ahogy arra sokan számítottak, májusban lesz a premierje az új Twin Peaks-évadnak. David Lynch és Mark Frost visszatérő kultsorozata nem hagyományos értelemben vett évad lesz: egy 18 órás filmre kell számítanunk, amit egy-egy órás epizódokra osztottak fel. A premier napján, május 21-én, a Showtime mindjárt két ilyen epizódot ad le – írja a deadline.com.

Arról, hogy hogyan folytatódik a széria sztorija, még nagyon keveset tudni, de az biztos, hogy a történet 25 évvel a sorozat 1991-ben vetített záróepizódjának cselekménye után veszi fel majd a fonalat.

David Nevins, a Showtime igazgatója elárulta, hogy ő már látta a teljes, 18 órás verziót Lynch társaságában, aki stílusosan fánkot és kávét osztogatott a vetítés közben.

Forrás HVG