Megvan mikor játszódik az önálló Han Solo film!

0 274

Lawrence Kasdan elárult néhány részletet a 2018-ban érkező Han Solo-filmről, amely a Star Wars Story-univerzum második felvonása lesz.

Star Wars 7 Han Solo

Az író-rendező-producer szerint nagyjából 10 évvel az Új Remény előtt fog játszódni, vagy talán egy kicsit korábban. “Akira Kurosawa egyszer azt mondta, hogy csak a hősök változnak, a rosszfiúk mindig ugyanolyanok maradnak, Harrison Ford azonban még az Ébredő erőben sem tudta eldönteni, melyik oldalhoz tartozik.? – tette hozzá.

?Amikor az első trilógián dolgoztam, mindig azon lobbiztam, hogy valamelyik fő karaktert megölhessem, úgy éreztem, ezt nagyobb súlyt adna a sztorinak. Ha mindenki mindig sértetlenül megússza az eseményeket, nincs semmi kockázat és izgalom. És Harrison volt az, aki elég ellentmondásos volt ezzel az egész Jedi dologgal. Rendesen ostromoltam George-ot, azzal érvelve, hogy ?remek ötlet, ami szerintem később kifizetődik nekünk?. George azonban, most már úgy gondolom, korrekt módon, életben tartotta a karaktert. Így tehát maradt a kérdés: vajon mekkora a tényleges veszély a filmekben??

Ahogy arról már korábban is írtunk, több mint 2500 színész jelentkezett Han Solo szerepére, köztük a Mr. Robot sorozatból ismert Rami Malek, vagy a The Walking Dead carl-ját alakító Chandler Riggs is.