Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média
Mandatory Credit: Photo by FLAVIO LO SCALZO/EPA-EFE/REX/Shutterstock (9320108j) Meryl Streep Meryl Streep and Tom Hanks attend 'Che tempo che fa' TV Show, Milan, Italy - 14 Jan 2018 US actress Meryl Streep attends the 'Che tempo che fa" TV Show in Milan, Italy, 14 January 2018.

Meryl Streep a HATALMAS KIS HAZUGSÁGOK 2. évadában!

Laura Dern, Zoe Kravitz, Nicole Kidman és Reese Witherspoon is visszatér a Hatalmas kis hazugságok 2. évadában, de az HBO-nál még ennél is tovább fokozzák a sztárparádét, ugyanis Meryl Streep is aláírt a sorozat folytatására.

A legendás színésznő ráadásul igencsak érdekes karaktert alakít majd, ugyanis ő formálja meg Mary Louise Wright-ot, vagyis az első évad végén igencsak pórul járt Perry (Alexander Skarsgaard) édesanyját, aki fia halálának körülményei után szaglászni érkezik Montereybe.

A már 21 Oscar-jelöléssel rendelkező és ebből hármat díjra is váltó színésznő valószínűleg jó eséllyel indul majd a tévés díjátadókon is, főleg, hogy az első évadhoz hasonlóan a folytatás is jó kezekben van, igaz Jean-Marc Vallée rendező helyét Andrea Arnold (American Honey) vette át.

Share This