Mi lesz a SHIELD sorozattal a Marvel’s Most Wanted szinrelépésével?

1 492

Az Agents of SHIELD, vagyis A SHIELD ügynökei sorozat 3. évadának 13. részében végre megkaptuk a kvázi Marvel’s Most Wanted sorozat backdoor pilotját, amely ugye Bobbi (Adrianne Palicki) és Hunter (Nick Blood) karaktere és kapcsolata köré épül majd.

Marvels Most Wanted

Ez azonban kissé beadhatja a kulcsot az anyasorozatnak, a SHIELD-nek, ugyanis a két karakter, illetve a két karakter közötti kémia a sorozat egyik legszórakoztatóbb és sokszor leglátványosabb jeleneteit adják és a nézőkhöz talán – jelenleg – éppen ők ketten állnak a legközelebb.

Ez mondjuk az alkotók részéről lehetett tudatos is, hiszen az új sorozat miatt előtérbe kellett tolni őket, de kézzel fogható a különbség, hogy mostanra a sorozat főszereplőjének számító Daisy (Chloe Bennett) mennyire közömbös, még Bobbi mennyire népszerű (és nem csak az eyecandy faktor miatt).

adrianne-palicki

Bobbi ugye messze a leglátványosabb akciójeleneteket produkálja a sorozatban (főleg mióta May-t ezen a téren jegelik), még Hunter nagyon sokszor kérdőjelezi meg Coulson filozófiáját és az esetek nagy részében nem az öntörvényűsége miatt, hanem azért mert morális kérdésekben a többieknél jobban a helyén van a szíve. Kettejük romantikus kapcsolata is remekül működik, miközben Daisy és Lincoln, vagy a többiek évődése sokakban semmit nem mozgat meg.

Szóval a két karakter kiválása komoly szöget üthet a SHIELD ügynökei nézettségének koporsójába, bár az is igaz, hogy ilyen alapon már rég nem lenne képernyőn a sorozat, az meg pláne nem jönne össze, hogy még egy spin-offot is kapjon.

Persze még az a szerencse, hogy az ABC-t és a Marvelt is birtokló Disneynél ez nem a nézettségről, hanem a presztízsről szól, márpedig addig, amíg a Marvel-sorozatok háttértámogatni tudják a Marvel mozis univerzumát és a sajtójuk is pozitív marad, addig nem kell tartani egy esetleges kaszától.