Michael Bay azért “még egy” Transformers-filmet mégiscsak megrendezne

0 369

Több alkalommal is belengette már Michael Bay, hogy nem készít több Transformers-filmet, például rögtön az elsõ epizód után is nyilatkozott, hogy nem lesz folytatás. Aztán mégis lett. Bay legutóbb is szentül megfogadta, hogy a hamarosan látható Transformers: Az utolsó lovag lesz tényleg az utolsó robotos film, amit õ jegyez.

Michael Bay most már tényleg végzett a Transformers-szériával

A minap viszont elszólta magát: az MTV-nek azt mondta, hogy szívesen rendezne mégis egy újabb opuszt, ugyanis 14 darab TF-film van az elõkészítés valamilyen fázisában. Az újabb produkció nem a sorozatba szorosan illeszkedõ epizód lenne, hanem spinoff, vagyis valamelyik karakter történetét bontanák ki részletesebben. Iparági spekulációk szerint Bay szívesen vinné a robotokat az ókori Rómába, mert vonzódik az idõutazáshoz, és milyenek a véletlenek, egy antik környezetben játszódó történet is elõkészületben van – talán ezt szemelte ki magának.

A Transformers: Az utolsó lovag is idõutazásos film: a robotok az emberiség múltjában, Arthur király idejében, illetve a második világháború alatt keresik a megoldást, amely véget vethet a háborúskodásnak.