Miért kellene kártérítést fizetnie Friderikusznak?

1 312

Az Index tévés blogja a Comment azon elmélkedik, hogy kell-e és mennyi kártérítést fizetnie Friderikusznak, azért, mert faképnél hagyta a TV2-t. 

A blog azt írja “minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy sokmilliós műsor gyártásából kiszállni menet közben, úgy, hogy az már benne van a csatorna műsortervében, és már a reklámperceit is régen eladták, nem biztos, hogy annyira simán megy.”

Ezek szerint ők nem olvasták el, az egyébként hozzájuk is eljuttatott közleményt.

Mint korábban írtuk a műsorvezető közleménye alapján, maga Fridi is azt írta, hogy nem írta alá a TV2-vel a műsor megújításáról szóló szerződést, így elég érdekes lenne, ha perbe tudnák fogni. Szóval hajdúpeti hempereghet akárhogy, ha olyan hülye volt a TV2, hogy már a műsor reklámidejét is eladta, akkor ezt csúnyán megszívta.

A szintén bulvárban utazó Ripost.hu szerint ráadásul százmilliós összegről lehet szó, ez meg még nagyobb marhaság egy olyan műsor esetében, amelynek mg csak az előkészületei történtek meg. Egyébként Fridinek nem ez lenne az első ilyen peres esete, 1999-ben már perelte az RTL Klub 320 millióra, amiből a végén 64 milliót ki is kellett fizetnie.

A TV2 egyébként bejelentette, hogy nem folytatja az Összezárva sorozatot, bár a napokban Bochkor Gábor és Jakupcsek Gabriella neve is felmerült Friderikusz lehetséges utódjaként.