Miért ne lehetne Szellemlovas sorozat is?

0 304

Bár korábban már volt szó arról, hogy a Netflix egy Szellemlovas sorozatot is készít, azzal, hogy a karaktert a SHIELD ügynökeinek 4. évadába adaptálták, köddé válni látszott a dolog. A karaktert alakító Gabriel Luna azonban másképp gondolja. Sőt, nagyon határozottnak tűnt, amikor a Comic Conon arról kérdezték szeretne egy saját sorozatot.

Tudjátok, volt már némi morajlás róla, de ez attól függ, hogy mennyire szeretitek a Szellemlovast. Ha szeretitek, akkor meg fogjuk csinálni…

Mi történne, ha elmennénk nyugat felé? Tudjátok: pálmafák, strandok, bikinik és minden ilyesmi, aztán itt ez a kölyök a Hill Rock Gimiből, aki egy legendának számít a környéken. Ez persze növekszik és egyre több ember figyel fel rá, mi történik akkor? Szerintem ott is van egy rakás rosszfiú, akiket eltakaríthatnánk Szellemlovassal az oldalunkon, szóval nézzük majd meg, hozzuk össze.

Itt van ez a Marvel Filmes Univerzum, tele ezekkel a ragyogó, erőteljes emberekkel, amely párhuzamosan fut a valós világgal és kihat rá. A S.H.I.E.L.D. az a hely, ahol ezek a dolgok mind összeérnek, így nagyon örülök, amiért a sorozat részese lehetek.