Miles Teller a TOP GUN 2-ben

Top Gun: Maverick (2019)

Tom Cruise és Val Kilmer mellé csatlakozott.

SANTA MONICA, CA - FEBRUARY 25: Actor Miles Teller attends the 2017 Independent Spirit Awards at the Santa Monica Pier on February 25, 2017 in Santa Monica, California. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)
0 16

Azt már tudtuk, hogy az 1986-os film két főszereplője visszatér a folytatásba, ám a szereplőgárda többi tagjáról még mindig nem voltak információk. A napokban pedig megerősítették, hogy Tom Cruise és Val Kilmer mellett Miles Teller csatlakozik a produkcióhoz.

Tellert a Whiplash és a Beavatott-sorozatból ismerhetik a nézők, és a Top Gun: Maverick című folytatásban az eredeti filmből megismert Goose ( Anthony Edwards) fiát alakítja, aki Maverick ( Tom Cruise) tanítványa lesz a szerepe szerint.

A szerepért egyébként hárman versengtek az utolsó körben: Miles Teller, Glen Powell (Scream Queens, A számolás joga) és Nicholas Hoult (X-men: Az elsők, Ütközés)

A filmet Joseph Kosinski rendezi, aki a Feledésben is együtt dolgozott már Cruise-zal. A történetről se lehet sokat tudni még, annyi biztos, hogy a cselekmény a vadászpilótákat leváltó drónok konfliktusára fog épülni.

A film bemutatója 2019. júliusára várható